Formule 1

Voormalig Red Bull-coureur keek met open mond naar Verstappen: "Kwestie van jongens tegen de mannen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 juni 2023 15:06

Max Verstappen won de Grote Prijs van Spanje met overmacht, net als vier eerdere Grands Prix dit jaar. Er lijkt geen maat te staan op de dominantie van de Nederlander in de kleuren van Red Bull Racing. Voormalig Red Bull-coureur, Mark Webber, kijkt met open mond naar Verstappen.

Mark Webber Max Verstappen

"Het was gewoon een complete demonstratie”, reageert hij bij Motorsport.com na de Grand Prix van Spanje. “Het leek alsof het een kwestie was van de jongens tegen de mannen. Max houdt van de auto zoals die nu is, hij voelt zich er één mee en interen is er helemaal geen druk."

Verstappen is hard op weg naar zijn derde titel. Ook de Australiër denkt dat Verstappen deze al binnen handbereik is: "Als je nog zoveel marge over hebt en niet overal de limiet hoeft op te zoeken, dan maakt dat het makkelijker om de focus volledig op jezelf te houden. Het is uiteindelijk een enorm probleem voor de concurrentie, ook omdat het veld achter Red Bull steeds verschuift. Er is dit jaar gewoon geen competitie voor Max."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS