Autosport Internationaal Toerwagens • WRC

Voetballer Neymar Jr daagt Gymkhana rally-icoon Ken Block uit

Uitgegeven door Bas Kaligis • 23 april 2014 09:10 • Print artikel

Braziliaanse voetbalster Neymar Jr verruilt de grasmat voor asfalt om het duel aan te gaan met Gymkhana rally icoon Ken Block. Castrol heeft twee pioniers uit de wereld van het voetbal en de autosport samengebracht voor Castrol Footkhana: een innovatief experiment waarbij stervoetballer Neymar Jr. en rally icoon Ken Block de onderlinge competitie aan gaan. In afwachting van het langverwachte 2014 FIFA World Cup™ in Brazilië, gaan Neymar en Block enkele spectaculaire beproevingen aan. Daarbij worden ze tegen elkaar uitgedaagd om het bijna onmogelijke te presteren en de grenzen van hun talent te verleggen. Wie wordt de winnaar: Neymar Jr. met zijn team van voetbalpioniers of toch coureur Ken Block, wereldberoemd dankzij zijn Gymkhana YouTube video’s?


Castrol biedt fans over de hele wereld de kans om te zien hoe Neymar Jr. en Ken Block het duel aan gaan in een exclusieve online premiere die vanaf dinsdag 22 april te zien is.

Neymar Jr. kijkt uit naar de lancering van Castrol Footkhana:
"Het is geweldig om met Ken en de andere freestylers te mogen werken en onze skills samen te brengen binnen dit Castrol experiment. Ik kan bijna niet wachten om de voetbalfans onze freestyle trucs te tonen wanneer we het duel aan gaan met Ken en zijn auto. Ik hoop op veel steun van mijn fans!”

Ken Block, de andere hoofdrolspeler in Castrol Footkhana, is eveneens enthousiast: "Het is fantastisch om te mogen samenwerken met Neymar Jr. en de andere freestyle voetballers. Wat we gemeen hebben is de passie voor onze sport en dat zie je terug in deze film! Ik denk dat mijn fans zullen genieten van Footkhana. Door het toevoegen van een aantal van ‘s werelds beste voetballers is dit een spannende variant op de Gymkhana serie.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS