Formule 1

Verlenging F1 en Heineken

Uitgegeven door Frank Korsel • 31 mei 2023 20:02

De Formule 1 en Heineken werken als sinds 2016 samen en hebben aangekondigd dat deze samenwerking nu voor meerdere jaren is verlengd. Het Nederlandse biermerk is al jaren op bijna alle circuits te zien en is titelsponsor van de Nederlandse Grand Prix.

F1 Zandvoort Dutch Grand Prix


In een persbericht liet Formule 1-CEO Stefano Domenicali het volgende weten: “Sinds we de samenwerking met Heineken aangingen in 2016, zijn ze een fantastische partner geweest, die heeft gefocust op het organiseren van hoogstaande evenementen voor alle fans. Ze zijn een belangrijk onderdeel geworden van de raceweekenden.”

De Nederlandse CEO van Heineken, Dolf van den Brink, voegde het volgende toe: “De snelgroeiende, steeds veranderende fanbase van de Formule 1 was één van de vele redenen waarom we onze samenwerking verlengden. Dit is een fantastische kans voor ons om door te gaan met het leveren van geweldige ervaringen voor de fans, terwijl we ook onze berichten over verantwoorde consumptie ontwikkelen voor een steeds meer betrokken en relevant publiek.”
 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS