Formule 1

Valtteri Bottas roept Alfa Romeo op om te blijven letten: "Aandacht voor details zal heel belangrijk"

Uitgegeven door Frank Korsel • 14 maart 2023 18:13

Valtteri Bottas liet tijdens de eerste race van 2023 een sterke race zien. De Finse Alfa Romeo hoopt het knappe kunstje uit Bahrein te kunnen herhalen op het circuit in het Saudische Jeddah.

Valtteri Bottas


"We zijn goed begonnen in Bahrein en scoorden een top tien-finish tijdens de eerste race van het seizoen", vertelde Bottas enkele dagen voor de Grand Prix van Saoedi-Arabi�. "We behoorden de hele race tot de top vijf teams en hebben ook het hele weekend uitstekend teamwerk geleverd."

Bottas benadrukte dat er ruimte is voor verbetering bij het team uit Hinwil. Zijn team moet zich blijven concentreren op het voortzetten van het werk dat tot nu toe is gebeurd. Hij geeft aan dat het Zwitserse team werkt aan het klaarmaken van upgrades voor de komende Grands Prix, terwijl het zich richt op het behalen van meer goede resultaten voor het team.

"Onze auto is sterk en we weten dat we een behoorlijk gevecht kunnen aangaan met onze concurrenten", aldus de tienvoudig Grand Prix-winnaar. "Nogmaals, aandacht voor details zal heel belangrijk zijn om vanaf het begin van het weekend op de voorgrond te staan."

Bottas lijkt vastbesloten om samen met zijn team naar voren te blijven kijken. "Ik geloof dat we het momentum kunnen vasthouden en nog meer kunnen verbeteren in de komende races", vertelde Bottas. "We moeten ons blijven richten op vooruitgang en op het behalen van meer goede resultaten voor het team."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS