Formule 1

Tweede Deep Dive-video EA SPORTS™ F1® 23 gepresenteerd door Sky Sports F1-presentator Natalie Pinkham

Uitgegeven door Deni Volkers • 27 mei 2023 04:03

Electronic Arts Inc. heeft de tweede Deep Dive-video uitgebracht voor EA SPORTS™ F1® 23, de officiële videogame van het FIA Formula One World Championship™. De game verschijnt op 16 juni voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One en PC via de EA App, Epic Games Store en Steam. In deze nieuwe Deep Dive-video, die wordt gepresenteerd door Sky Sports F1-presentator Natalie Pinkham, staan verbeteringen in verschillende spelmodi centraal. De spotlights zijn gericht op F1® World, Braking Point 2, verbeterde multiplayer en de terugkeer van Carrière en Mijn Team.

F1 EA Sports 2023

Braking Point 2: nieuwe gezichten, nieuwe rivalen
De verhalende spelmodus Braking Point werd geïntroduceerd in F1® 2021 en wordt in F1® 23 opgevolgd door Braking Point 2. In dit nieuwe hoofdstuk volgt de speler de carrières van Aiden Jackson en protagonist Devon Butler. Beide coureurs komen uit voor Konnersport Racing Team, een organisatie die een vuist probeert te maken tegen de teams en coureurs die in het echte leven de dienst uitmaken in de Formula 1®. Dit brengt nieuwe rivaliteiten, drama en race-uitdagingen met zich mee en ook maken spelers in Braking Point 2 kennis met nieuwe personages, onder wie de kersverse kampioen van de Formula 2™: Callie Mayer. Callie is tevens de zus van Devon Butler en ze is erop gebrand om het hoogste podium te halen: de Formula 1®. Om haar verhaal tot leven te brengen heeft het team van schrijvers samengewerkt met drievoudig W Series-wereldkampioen en ontwikkelingscoureur van Williams Racing, Jamie Chadwick, die waardevolle inzichten heeft geleverd vanuit het perspectief van een coureur.

F1® World: een nieuwe hub als startpunt voor verschillende spelmodi
Een ander belangrijk onderdeel in F1® 23 is F1® World: een splinternieuwe, centrale hub die als startpunt fungeert voor verschillende spelmodi. Het bevat solo- en multiplayer-ervaringen, een gedeeld progressiesysteem, dagelijkse-, wekelijkse- en seizoensgebonden content, een vernieuwd License Level-systeem en vele verschillende manieren om de game te spelen. F1® World laat nieuwe spelers kennismaken met de complexe wereld van de Formula 1® en helpt hen klaar te stomen voor het wereldkampioenschap. F1® World is voor terugkerende spelers dé plek om hun favoriete game-onderdelen te betreden, zoals Time Trial, Grand Prix en Multiplayer. Naarmate spelers vooruitgang boeken in F1® World door uitdagingen te voltooien en mee te doen aan events, stijgt hun Tech Level en spelen zij upgrades vrij die zij kunnen inzetten om hun auto een boost te geven. Hierdoor worden niet alleen de prestaties van de auto verbeterd, maar ook worden er nieuwe deuren geopend naar events die de speler meer uitdaging bieden. Deze uitdagingen en evenementen passen zich gedurende het seizoen aan op basis van de race-kalender in het echte leven.

De tweede F1® 23 Deep Dive-video kan hier worden bekeken en ook is er een bijbehorende blogpost gepubliceerd.

F1 EA Sports 2023

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS