Formule 1

Toto Wolff ontkent gesprek met Sergio Perez: "Complete bullshit"

Uitgegeven door Bart • 15 augustus 2022 17:04

Toto Wolff heeft aangegeven aan het begin van het jaar nooit met Sergio Perez gesproken te hebben over een overstap naar Mercedes. Weken lang werd er niets vernomen van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. In de media verscheen het gerucht dat Wolff de teamgenoot van Max Verstappen gepolst zou hebben. De teambaas van Mercedes zegt nu dat een gesprek nooit heeft plaatsgevonden.

Sergio Perez


"Het is complete bullshit", aldus Wolff bij de Italiaanse tak van Motorsport.com. "Ik heb nooit met Sergio gesproken. Hij is een geweldige vent en ik heb veel respect voor hem, maar we hebben nooit gesproken over een overstap naar Mercedes. We hebben ook niet met andere coureurs gesproken."

Wolff zegt een uitstekende relatie met Hamilton te hebben, ook in de tijd dat de Brit zijn nederlaag tegenover Verstappen moest verwerken. " "Zelfs toen de auto in het begin van het seizoen niet competitief was, zijn we altijd op één lijn gebleven om de auto te verbeteren. Volgend jaar willen we weer voor de titel strijden. Misschien gaan we nog wel vijf of tien jaar door. Geen enkel van deze geruchten is waar."

"Natuurlijk wil Lewis graag het record voor zichzelf hebben, maar hij kan ook meer dan tevreden zijn met zeven wereldtitels als Michael Schumacher. Het doel is om weer competitief te zijn en Lewis weer een geweldige auto te geven. Waarom alleen aan acht titels denken, misschien zitten er wel tien titels voor hem in?"


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS