Formule 1

Tips voor een geslaagde Formule 1-wedstrijd met je kind

Uitgegeven door Bas Kaligis • 25 november 2022 07:01

Formule 1-wedstrijden zijn spannend, levendig en bovenal een unieke ervaring. Als je in seizoen F1 2023 besluit om je kind naar zo'n wedstrijd mee te nemen, dan moet je wel goed voorbereid zijn. In dit artikel geven we je een aantal tips om ervoor te zorgen dat jullie dag een succes wordt.

F1 Zandvoort


Zorg ervoor dat je kind een goede plek heeft om te zitten
Het is belangrijk het kind een zo goed mogelijk zicht heeft op het circuit, zodat alles goed kan worden gevolgd. Overweeg trouwens zeker om een set oortjes of een koptelefoon mee te nemen, zodat de kinderen niet worden overweldigd door het geluid van de raceauto's. Deze set oortjes past gemakkelijk in een rugzak voor een kind, welke door het kind zelf kan worden gedragen.

Bescherm je kind tegen de zon
Zorg ervoor dat je kind een pet draagt en is ingesmeerd met zonnebrandcrème met een hoge SPF. Op deze manier voorkom je dat hij/zij een zonnesteek oploopt of zal verbranden.

Zorg ervoor dat je kind genoeg te drinken heeft
Het is belangrijk dat een kind voldoende vocht binnenkrijgt, dus zorg ervoor dat je een fles water of limonade meeneemt. Laat je kind niet te veel drinken, want dan moet hij/zij vaak naar het toilet en dat is niet zo handig. Zorg in ieder geval dat er geplast is voordat de wedstrijd begint. En vergeet overigens ook niet om zelf goed te blijven drinken.

Eten voor onderweg en tijdens de wedstrijd
Neem wat lekkers mee voor onderweg in een broodtrommel voor een kind, zodat je geen knorrend maagje (en dus een chagrijnig kind) hebt. Koekjes, fruit en chips zijn altijd een hit bij kinderen. Als je kind een voedselallergie heeft, vergeet dan niet om dit mee te nemen. Je kunt tenslotte niet altijd alles overal kopen.

Fototoestel of smartphone
Als je kind graag fotografeert of video’s maakt, vergeet dan niet om een fototoestel of smartphone mee te nemen. Op een later moment kan alles nog een keer worden bekeken, wat ervoor zorgt dat er nog lang kan worden nagenoten.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS