Formule 1

Sergio Perez wil zich herpakken en denkt dat hij zich kan 'meten aan Max Verstappen'

Uitgegeven door Frank Korsel • 1 juni 2023 16:04

Sergio Perez hoopt dat hij zich na een rampzalig weekend in Monaco kan revancheren. Hij gaat voor de overwinning op het circuit van Barcelona-Catalunya en wil hoe dan ook voor teamgenoot Max Verstappen eindigen.

Sergio Perez Max Verstappen

In de kwalificatie voor de Grand Prix van Monaco knalde hij hard in de muur en moest hij de race vanaf de laatste positie starten. Ook in de race ging het niet veel beter en eindigde hij ver buiten de punten. Tegenover de internationale media deelde hij dat hij zich in Barcelona wil herpakken en denkt dat hij Verstappen aan kan: "Ik kan me meten aan Max, sinds het begin van het seizoen. Soms was ik wat beter, soms wat ik wat minder dan hem. Je moet erin geloven. Teamgenoot zijn van Max is waarschijnlijk het moeilijkste wat hebben omdat het de coureur is die het meest in vorm is, maar ik geloof erin dat het mogelijk is."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS