Formule 1

Sergio Perez wil opnieuw winnen in Monaco: "Dat heeft mij alleen maar hongeriger gemaakt"

Uitgegeven door Frank Korsel • 24 mei 2023 13:00

Sergio Perez schreef de verregende Grote Prijs van Monaco vorig jaar op zijn naam. De Mexicaan hoopt dat hij zijn zege kan prolongeren. Perez won dit jaar al twee races op stratencircuits en maakt dus een reële kans op de eindoverwinning. Zijn zege van vorig jaar maakt hem nu alleen maar hongeriger.

Sergio Perez

Perez wil dit weekend dus ijzersterk voor de dag komen om zijn derde overwinning van het seizoen om zijn naam te schrijven. Vorig jaar reed hij ijzersterk onder de natte omstandigheden. De weersvoorspellingen geven aan dat het komend weekend niet droog zal blijven in het Prinsdom. Hij deelt wat zijn overwinning van vorig jaar voor impact heeft gemaakt: "Dat heeft mij alleen maar hongeriger gemaakt om opnieuw op de hoogste trede van het podium te staan. Het weer kan hier gevaarlijk zijn en dat betekent dat we elk moment in de auto moeten maximaliseren. Het vinden van de juiste afstelling is belangrijk en de kwalificatie is dat ook. Die is vooral belangrijk als we op zondag kans willen maken op de zege."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS