Formule 1

Sergio Perez voorziet lastige GP in Melbourne: "Wordt een compleet nieuwe uitdaging"

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 maart 2023 15:00

Sergio Perez gaat er komend weekend in AustraliŽ alles aan doen om zijn tweede Grand Prix op rij te winnen. De vorige race in Saoedi-ArabiŽ schreef de Mexicaanse teamgenoot van Max Verstappen op zijn naam. Red Bull is ook dit weekend weer de gedoodverfde favoriet, maar Perez blaast niet te hard van de toren.

Sergio Perez, Max Verstappen

Red Bull schreef de eerste twee Grands Prix van het jaar met het grootste gemak op haar naam. Max Verstappen en Sergio Perez gaan nu gelijk op met het aantal overwinningen. Beide heren wonnen tot nu toe namelijk ťťn Grand Prix in 2023. Ze hopen komend weekend allebei de stap te maken naar de tweede overwinning, maar Sergio Perez bindt zich alvast in.

"Bahrein en Saoedi-ArabiŽ zijn gewoon twee verschillende circuits, AustraliŽ wordt echter een compleet nieuwe uitdaging voor ons en onze auto," zo wordt Perez geciteerd door GPToday. "De snelheid is geweldig en we werken hard om ervoor te zorgen dat we ook weer betrouwbaar zijn. Het is tot nu toe een leuke start van het seizoen, maar dat maakt niet uit als we dit niveau niet kunnen vasthouden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS