Formule 1

Sergio Perez niet blij met updates van Red Bull: "Alles moet nog samenkomen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 6 augustus 2022 05:02

Sergio Perez presteerde in de eerste seizoenshelft van het 2022-seizoen vrij goed, vrij goed omdat hij nog altijd in de schaduw staat van zijn teamgenoot Max Verstappen. Hoewel hij Verstappen niet de baas kan, heeft de Mexicaan de Nederlandse wereldkampioen al vaak een dienst bewezen. De afgelopen races ging het allemaal ietsje minder voor de Mexicaan, daarom hoopt extra sterk te presteren in de tweede seizoenshelft.

Sergio Perez

Door de updates van Red Bull, die voornamelijk op de auto van Perez werden geschroefd, hielpen de Red Bull-coureur niet echt. Volgens team en coureur hebben ze de problemen nu onder handen genomen en komen de positieve gevoelens langzaamaan terug.

Enkele races voor de zomerstop heeft het Oostenrijkse team veel geprobeerd aan de auto van Perez. De Mexicaan geeft zelf tekst en uitleg over de situatie: "Het is goede gegaan, maar we moeten niets voor lief gaan nemen. De laatste races waren zwaar en we hebben dingen veranderd aan de auto. We moeten dat gaan begrijpen en hopelijk komen we dan sterker terug."

"We hebben vooral tijdens het afgelopen weekend veel werk verricht. Momenteel hebben we een paar goede ideeŽn. Het is echter belangrijk dat dit allemaal nog samen kan komen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS