Formule 1

Sergio Perez legt effect van Red Bull-updates uit: "Het gaat tot diep in de detail"

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 juni 2023 10:01

Het team van Red Bull Racing heeft de eerste zes Grands Prix van het seizoen gewonnen. De Oostenrijkse formatie van Max Verstappen en Sergio Perez is ijzersterk en daar lijkt weinig verandering in te komen. Niet alleen de concurrenten nemen updates mee naar Barcelona, maar ook Red Bull blijft constant ontwikkelen. Perez legt uit wat de nieuwe updates van Red Bull betekenen.

null

In eerste instantie wilde de teams updates meenemen naar de Grand Prix van Emilia-Romagna, maar deze ging niet door, omdat het gebied werd geteisterd door hevige regenbuien en overstromingen. Enkele teams namen hun updates mee naar Monaco, waar het effect van de updates slecht gemeten kan worden. Daarom nemen de meeste teams de nieuwe upgrades mee naar het circuit van Barcelona-Catalunya.

Perez legt uit wat de updates voor effect hebben op het pakket van de RB19: “Natuurlijk hebben we een erg sterk pakket dat goed is op elk circuit. Het gaat tot diep in detail, maar het algemene verhaal is dat we de goede weg zijn ingeslagen”, vertelt de Mexicaan tegen GPBlog. Omdat de RB19 superieur is vergeleken met de concurrentie, strijden Verstappen en Perez samen voor de overwinning.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS