Formule 1

Red Bull heeft geen grote stap gemaakt tijdens de winter? "Het voelt niet alsof we een enorme stap hebben gemaakt"

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 maart 2023 20:00

Het is al na twee races in het nieuwe seizoen duidelijk dat het team van Red Bull de bepalende factor gaat spelen in het kampioenschap. Het team reed in de eerste twee races met enig gemak naar de eerste twee posities. Ondanks het grote verschil ontkent het team een grote stap te hebben gemaakt.

Red Bull Max Verstappen

De hoofdengineer van Red Bull, Paul Monaghan ontkent in alle toonaarden dat Red Bull een grote stap voorwaarts heeft gezet gedurende de winter: "Het voelt niet alsof we een enorme stap hebben gemaakt", wordt hij geciteerd door F1i.com. "Met alle briljante mensen in Milton Keynes zullen we de best mogelijke auto maken, we zullen de meeste vooruitgang boeken die we kunnen.Ē

"Als onze tegenstander een grotere stap zet, komen we niet als beste uit de bus", benadrukte hij, eraan toevoegend dat betrouwbaarheid ook een grote rol speelde in het succes van elk team op weg naar een nieuw seizoen. We hebben gezien wat er gebeurt als we een kleine fout maken", zo stelde hij naar aanleiding van de kapotte aandrijfas van Max Verstappen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS