Formule 1

Pierre Gasly neemt positieve punten mee uit Monaco: "De upgrades werken goed"

Uitgegeven door Bart • 30 mei 2023 12:45

Pierre Gasly startte en finishte de Grand Prix van Monaco op de zevende positie. Het was een goede klassering voor de Alpine-coureur, maar hij zal toch enigszins jaloers naar teamgenoot Esteban Ocon kijken. Ocon mocht samen met Max Verstappen en Fernando Alonso naar het podium. Gasly kiest ervoor om de positieve punten van het weekend mee te nemen naar Barcelona.

Pierre Gasly


"Ik wil het hele team en Esteban feliciteren met het podium", zegt Gasly op de website van het team. "We hebben een hele goede race gereden. Dit is een mooie beloning voor het harde werken. Van mijn kant was het goed om goede punten te scoren, maar het had meer kunnen zijn als alles mijn kant opgevallen was. Dat gaan we analyseren om te kijken wat er de volgende race beter kan."

"Voor dit moment leggen we de focus op de positieve punten en dat de auto het hele weekend sterk presteerde. Onze upgrades werken goed en we kijken al uit naar Barcelona. Daar willen we laten zien dat we ook op een meer conventioneel circuit sterk kunnen presteren."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS