Formule 1

Nyck de Vries tevreden met eerste meters in Jeddah, maar blijft voorzichtig: "Het kan gemakkelijk de goede of de slechte kant op gaan"

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 maart 2023 20:00

Nyck de Vries maakte vandaag zijn eerste meters op het Jeddah Corniche Circuit. De 28-jarige Fries deelde na afloop van de eerste twee vrije trainingen zijn mening over het bochtige circuit door de Saoedische stad.

Nyck de Vries

In de eerste vrije training wist De Vries een beste ronde van 1:31.450 neer te zetten, waarmee hij op de 13e positie eindigde. Hij legde 29 ronden af. In de tweede training verbeterde hij zijn tijd, toen reed hij een 1:30.921, maar eindigde hij op de 17e positie na opnieuw 29 ronden te hebben gereden.

“Het was mijn eerste keer dat ik hier in Jeddah op het circuit reed, het is leuk om te leren en snel om te rijden. Het is een uitdaging, maar ik rijd graag op het circuit. Onze dag was productief. Het middenveld zit gewoon dicht bij elkaar, aangezien er maar een paar tienden tussen P11 en P20 zitten, dus we zullen moeten zien wat er morgen gebeurt. Het kan gemakkelijk de goede of de slechte kant op gaan, daarom zullen we ervoor zorgen dat we op de top van ons spel zijn om het maximale eruit te halen voor de kwalificatie.”


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS