Formule 1

Nieuwe speler Viaplay haalt grote namen binnen

Uitgegeven door Pascal Wekema • 5 december 2021 14:28 • Print artikel

Viaplay is goed aan het hengelen in de Formule 1 vijver en zorgt voor een aantal wisselingen in de huidige Formule 1 bezetting. Eerder kondigde de Scandinavische streamingsdienst al aan dat Amber Brantsen het studioprogramma voor haar rekening neemt vanaf aankomend seizoen.

null

Commentator Olav Mol en pitreporter Jack Plooij werden aan de kant geschoven en vervangen door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, die gezamenlijk het commentaar gaan verzorgen.

Komende woensdag houdt Viaplay in Amsterdam een persconferentie en naar verluid worden er een aantal grote namen aangekondigd. RTL Autowereld presentatrice en dochter van coureur Peter Kox, Stéphane Kox zou op pole position staan om pitreporter te worden.

David Coulthard, Mika Häkkinen en Tom Kristensen zouden, zo wordt beweerd, een trio van experts gaan vormen die vanaf het circuit hun analyse zullen geven, aldus Dagblad de Limburger. Ook gaan er een aantal namen van studio-analisten rond. Onder meer Tom Coronel, Renger van der Zande, Christijan Albers en Rudy van Buren worden genoemd.

Komende woensdag wordt er een persconferentie gegeven door het Scandinavische bedrijf en dan zullen we de definitieve bezetting horen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS