Formule 1

Niet iedereen laat Daniel Ricciardo vallen: Persoonlijke sponsor tekent tweejarige deal

Uitgegeven door Frank Korsel • 9 augustus 2022 19:52

Daniel Ricciardo presteert, afgezien van zijn overwinning tijdens de Italiaanse Grand Prix in 2021, de afgelopen twee seizoen zeer matig bij het team van McLaren. De Australiër wordt week op week met de grond gelijk gemaakt door zijn teammaat Lando Norris, de pers en de fans. Zijn toekomst in de koningsklasse van de autosport is uitermate onzeker, maar niet iedereen denkt dat de McLaren-coureur afgeschreven is.

Daniel Ricciardo

Ricciardo moet, net als vorig seizoen, zijn meerdere erkennen in zijn veel jongere en minder ervaren teamgenoot Lando Norris. Waar de voormalig Red Bull-werknemer 19 punten bij elkaar sprokkelden tijdens de eerste seizoenshelft, scoorde Lando Norris er maar liefst 76.

Naar verluidt staat Daniel Ricciardo op het punt om door landgenoot Oscar Piastri te worden opgevolgd bij het Britste McLaren. De toekomst is dus heel onzeker voor de goedlachse Australiër. Toch laat niet iedereen Ricciardo in zijn sop gaar koken. Zijn persoonlijke sponsor, Singtel Optus heeft een tweejarige deal getekend met het bedrijf. In een persbericht laat het bedrijf weten dat er geweldige dingen kunnen gebeuren in tijden van tegenslag.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS