Formule 1

Nico Rosberg geeft advies aan teleurgestelde Verstappen: "Het mag wel wat vriendelijker"

Uitgegeven door Frank Korsel • 21 maart 2023 12:59

Max Verstappen was na de Grote Prijs van Saoedi-Arabië niet helemaal tevreden met zijn tweede plaats. Ondanks dat hij vanaf P15 moest starten, wilde hij kosten wat het kost de overwinning behalen. Uiteindelijk moest hij genoegen nemen met de tweede positie achter zijn teamgenoot Sergio Perez, wat duidelijk te zien was aan zijn teleurgestelde gezichtsuitdrukking. Nico Rosberg, voormalig wereldkampioen, uitte kritiek op de lichaamstaal van Verstappen.

Max Verstappen

Hoewel Verstappen een fantastische wedstrijd reed en het halve veld wist in te halen, was hij zoals gebruikelijk niet tevreden met zijn prestatie. Hij had gehoopt op de overwinning. Rosberg was echter niet te spreken over de woorden en uitingen van Verstappen.

In een interview met Sky Sports zei hij dat hij de aanpak en mentaliteit van Verstappen niet goed vond: "Ik denk niet dat het een goede aanpak en mentaliteit is van Max Verstappen. Dat is niet zo handig zo vroeg in het seizoen. Dat is het zeker niet als het team zo'n briljant werk heeft uitgevoerd en zo hard heeft gewerkt. Ik denk dat hij wel wat vriendelijker kan zijn. Het is niet goed om te zien."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS