Formule 1

Mike Krack ziet geen probleem bij hereniging Alonso en Honda

Uitgegeven door Frank Korsel • 25 mei 2023 11:55

Fernando Alonso en Honda, het bleek in hun tijd bij McLaren geen prettig huwelijk. Toch bestaat er een kans dat Alonso over enkele seizoen weer een Japanse krachtbron achter in zijn auto heeft liggen. Vanaf 2026 gaat Aston Martin namelijk samenwerken met Honda, mocht Alonso dan nog rijden is dit volgens teambaas Mike Krack geen enkel probleem.

Fernando Alonso Honda

In 2015 werden Fernando Alonso en Honda naar McLaren gehaald met slechts één doel: kampioen worden. Al snel werd duidelijk dat dit alles behalve zou lukken. Tegenvallende prestaties en de onbetrouwbare Honda-krachtbron werkte tussen 2015 en 2017 flink op de zenuwen van de tweevoudig wereldkampioen. De Spanjaard nam geen blad voor de mond als het ging om de prestaties en was dan ook geen PR-machine voor Honda.

Als Alonso nog wat jaartjes door blijft rijden bij Aston Martin zou het zomaar kunnen dat hij vanaf 2026 weer herenigd wordt met Honda, dat is volgens Krack helemaal niet gek om te denken: "Er is geen reden om te denken dat hij in 2026 niet bij ons in de auto zit", vertelt hij bij Motorsportweek.com. "Ik kan me echt geen reden bedenken waarom hij er dan niet meer bij zou zijn."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS