Formule 1

Meet en Greet Tom Coronel bij Eurol Hellendoorn Rally

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 augustus 2022 00:21

HELLENDOORN - Op zaterdag 17 september zal niemand minder dan WTCR- en Dakar-coureur Tom Coronel zijn opwachting maken tijdens de Eurol Hellendoorn Rally. In het servicepark op het parkeerterrein van het Avonturenpark Hellendoorn vindt er om 13:00 uur een ‘Meet & Greet’ met een van Nederlands bekendste coureurs plaats.

Tom Coronel

Tom Coronel (50) en zijn tweelingbroer Tim zijn natuurlijk vooral bekend dank zij hun Dakar-avonturen. Maar Tom Coronel is ook al jarenlang succesvol in de World Touring Car Racing competitie, waar hij dit seizoen met zijn Audi RS3al enkele keren een podium resultaat boekte. Daarnaast is hij bekend als presentator van RTL Autowereld en van talrijke andere in het oog springende activiteiten. Hoofdsponsor Eurol van de Hellendoorn Rally steunt ook al bijna 10 jaar de sympathieke coureur uit Huizen en mede daarom zal Tom Coronel het servicepark graag met een bezoekje vereren: “Rallysport is prachtig,” aldus Coronel. “En de rally in Hellendoorn heeft altijd iets speciaals. Ik kom dan ook graag een kijkje nemen, zeker met het nu al bekende deelnemersveld, dat garant zal staan voor spektakel.”

In een korte videoboodschap nodigt Tom Coronel op zijn eigen manier de rallyfans uit een kijkje te komen nemen in het Service Park: https://youtu.be/fwT6LddHVSQ.

Op de geheel vernieuwde website van de Eurol Hellendoorn Rally is uiteraard het laatste nieuws over de rally te vinden en kan men on line toegangskaarten voor bezoek van het Servicepark en de klassementsproeven bestellen: www.eurolhellendoornrally.com.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS