Formule 1

"Max Verstappen rijdt als een robot en is extreem volwassen voor zijn leeftijd"

Uitgegeven door Bart • 28 maart 2023 17:02

Nu de Red Bull zo dominant lijkt te zijn, ligt een derde wereldtitel voor Max Verstappen voor de hand. Als enige concurrent blijft dan teamgenoot Sergio Perez over. Oud-coureur Felipe Massa geloof daar echter niet in. De Braziliaan die in het verleden regelmatig overhoop lag met de Mexicaan ziet een groot verschil in niveau tussen beide Red Bull-coureurs.

Verstappen Perez


"Net als Max en Lewis is ook Charles Leclerc een exceptionele coureur en hij is de grootste uitdager voor Red Bull", zegt Massa in gesprek met het Duitse Bild. "Hun tweede coureur, Sergio Perez, is niet constant genoeg."

In de ogen van Massa is Verstappen dan ook topfavoriet. "Wat hij en Red Bull laten zien is indrukwekkend. Max maakt geen fouten, Red Bull werkt perfect en de motor is heel sterk. Net als dat was met Michael Schumacher bij Ferrari en Lewis Hamilton bij Mercedes. De omstandigheden zijn ideaal voor een Red Bull-tijdperk."

"Max rijdt als een robot en is extreem volwassen voor zijn leeftijd. Zijn twee titels hebben hem alleen maar beter gemaakt. Hij is nu meer relaxed en niet meer zo koppig als in voorgaande jaren."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS