Autosport Internationiaal Singleseaters • World Series by Renault

Lotus team strikt Roy Nissany en René Binder voor de 2016 Formule V8 3.5 Series

Uitgegeven door Nick van den Berg • 23 maart 2016 13:35

Het Tsjechische Lotus team in de Formule V8 3.5 Series heeft twee coureurs bevestigd voor het komende seizoen. De 21 jarige Israëliër Roy Nissany en de 24 jarige Oostenrijker René Binder. Nissany reed vorig ook al in diezelfde serie bij het team van Tech1 Racing en pakte 26 punten. Daarvoor was de Israëliër werkzaam voor Mücke Motorsport in het Europese F3 veld. René Binder komt daarentegen uit de GP2 Series. De Oostenrijker reed in 2012 in het Duitse Formule 3 veld voor het Nederlandse Van Amersfoort Racing. In datzelfde jaar maakt hij zijn debuut in de GP2 voor het Lazarus team. Daarna volgde de overstap naar Arden en Trident waarna hij afgelopen seizoen afsloot bij het Nederlandse MP Motorsport. Bovendien reed Binder vorig seizoen één race weekend in de 3.5 Series op het circuit van de Nürburgring voor Pons Racing.

Lotus Rene Binder

Het seizoen van de Formule 3.5 V8 Series start in het weekend van 16/17 april op het circuit van Aragon in Spanje. Voorlopig zijn er nog een aantal teams die zijn rijders nog niet hebben bevestigd.

Koopjedeal


De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER of er iets bijzit voor je!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS