Formule 1

Lewis Hamilton: "Vanaf het eerste moment dat ik in de W14 reed, wist ik waar we stonden"

Uitgegeven door Bart • 12 maart 2023 10:30

Lewis Hamilton heeft de teleurstellende start van het F1-seizoen 2023 nog geen plaats kunnen geven. De vijfde plaats en het feit dat hij 50 seconden achter winnaar Max Verstappen finishte zijn bij de Mercedes-coureur niet in goede aarde gevallen. De zevenvoudig wereldkampioen sprak direct na de race harde woorden, maar herhaalt die een halve week later.

Lewis Hamilton


"Vanaf het eerste moment dat ik in de W14 reed, wist ik waar we stonden en voor welke uitdagingen we zouden komen te staan", zegt Hamilton op de website van de F1. "Een positief punt is dat we geen meer last hebben van het stuiteren van de auto. Nu kunnen we beter achterhalen waar onze problemen liggen. Het stuiteren maakte het enorm lastig om de problemen te herkennen."

"Nu we niet stuiteren kunnen we de focus leggen op pure performance", vervolgt Hamilton. "Ik put hoop uit de focus en doorzettingsvermogen van het hele team. Iedereen wil weer terug naar de top. Natuurlijk zijn we niet op de positie waar we willen staan, maar we blijven meervoudig wereldkampioen. We moeten hard blijven werken."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS