Formule 1

Lewis Hamilton zocht zijn roots: "Ik ben niet meer dezelfde persoon"

Uitgegeven door Frank Korsel • 19 augustus 2022 16:35

Er mag geen twijfel zijn over het feit dat de roots van Lewis Hamilton in Afrika liggen. Waar de meeste coureurs relaxen aan het zwembad en aan het strand, gebruikt Hamilton de zomerstop in de Formule 1 dan ook om zijn wortels te zoeken. De Brit deelt dan ook genoeg kiekjes over zijn zoektocht in Afrika.

Lewis Hamilton

De afgelopen weken bezocht de Mercedes-coureur verschillende landen en gebieden op het continent. Hij bezocht onder andere Kenia, Tanzania, Namibië en Rwanda. Als je op deze speciale en bijzondere plekken komt, ga je natuurlijk niet in een luxe resort zitten, Hamilton ging op bezoek bij enkele inheemse stammen en ging met zijn vrienden in een luchtballon.

Op zijn sociale media geeft de eerste zwarte Formule 1-coureur ooit aan dat hij volledig is opgeladen voor de tweede seizoenshelft. Hij reflecteert op Instagram over zijn tijd in Afrika: "De afgelopen twee weken waren de beste dagen uit mijn leven. Ik ben niet dezelfde persoon als ik was voor deze trip. Al het moois, de liefde en de rust die ik heb ervaren hebben mij voor mijn gevoel echt getransformeerd.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS