Formule 1

Lewis Hamilton wordt er moedeloos van: "Welke veranderingen we ook aanbrachten..."

Uitgegeven door Frank Korsel • 19 maart 2023 12:00

Lewis Hamilton kende een lastige kwalificatie in Jeddah. De Mercedes-coureur reed naar de achtste tijd. De zevenvoudig wereldkampioen was niet geheel tevreden met deze prestatie en hoopt dat het team de komende races iets vindt om betere prestaties te kunnen leveren.

Lewis Hamilton

"Ik had het een beetje moeilijk, maar we moeten gewoon blijven proberen", aldus Hamilton. "Welke veranderingen we ook aanbrachten, we hebben moeite om de snelheid eruit te halen en ik voel me op dit moment gewoon niet goed verbonden met de auto. Dat is iets waar we aan zullen werken om het vertrouwen in de volgende races te vergroten."

Waar Hamilton niet verder kwam dan P8, noteerde zijn teamgenoot George Russell een tijd die goed was voor P4. Russell was ruim vier tienden sneller dan zijn eveneens Britse teammaat. Beide heren starten tijden de race één plek naar voren vanwege een gridstraf van Charles Leclerc. Hamilton prijst Russell voor zijn knappe prestatie: "George heeft het geweldig gedaan en hij zat niet ver van sommige auto's vooraan, dus we moeten blijven pushen", vertelde Hamilton.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS