Formule 1

Lewis Hamilton weet nog niet hoe Mercedes ervoor staat na updates: "In Barcelona weten we meer"

Uitgegeven door Bart • 29 mei 2023 10:01

Door het wegvallen van de Grand Prix van Imola konden Lewis Hamilton en George Russell in Monaco voor het eerst gebruikmaken van de upgrades aan de Mercedes. Met de vierde en vijfde plaats toonden de Mercedes-coureurs zich redelijk tevreden. Echt iets leren over de vernieuwde bolide is lastig op een stratencircuit als Monaco.

Lewis Hamilton


Hamilton startte als vijfde en kon één positie winst boeken. "Ik ben tevreden met dit resultaat. We zijn hoger gefinisht dan waar we gestart zijn en dat is niet makkelijk in Monaco. Voorafgaand aan het weekend wisten we niet goed waar we zouden staan. Als je dan vierde en vijfde wordt, zijn dat goede punten voor het team. Ik wil iedereen in de fabrieken bedanken voor deze upgrades. Er komt veel werk bij kijken en we hebben beide auto's heel naar de finish gebracht."

"Het is moeilijk om na een weekend in Monaco te stellen hoe we er nu voorstaan", vervolgt Hamilton op de website van zijn team. "Er zijn hier veel hobbels en de auto voelt erg stijf aan. Barcelona is het beste circuit om meer over ons pakket te weten te komen. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe de auto daar reageert."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS