Formule 1

Lewis Hamilton ontkent Ferrari-geruchten: "Totdat je iets van mij hoort, blijven het speculaties"

Uitgegeven door Bart • 26 mei 2023 04:06

Lewis Hamilton heeft tijdens de persconferentie in Monaco gereageerd op de geruchten dat Ferrari hem een aanbod zou hebben gedaan. Het huidige contract van de 38-jarige Brit loopt aan het einde van het seizoen af en door de tegenvallende Mercedes namen de geruchten over een mogelijk vertrek toe. Hamilton weerlegt alle geruchten door te stellen dat een contractverlenging bij Mercedes bijna rond is.

Lewis Hamilton


"Als je in contractbespreking bent, zijn er altijd geruchten", aldus Hamilton in Monaco. "Totdat je iets van mij hoort, blijven het speculaties. Mijn team werkt achter de schermen hard met Toto en we komen bijna op het punt dat het contract ondertekend kan worden. Mijn team regelt dat voor me, zodat ik me op mijn job kan richten. Vroeger deed ik die besprekingen zelf en dat was zeer stressvol. Ik ben blij dat ik dat niet meer zelf hoef te doen."

Mercedes heeft in Monaco de eerste upgrade voor de W14 bij. Hamilton verwacht niet direct wonderen in het prinsdom. "Het is lastig in te schatten hoe de upgrade werkt op een circuit als Monaco, maar ik ben hoopvol dat het ons dichter naar de top brengt. Ik denk niet dat we al voor de zege mee kunnen doen, maar hopelijk zitten we er wel dichterbij."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS