Formule 1

Lewis Hamilton geeft duidelijkheid over toekomst: "Maandag een ontmoeting met Toto"

Uitgegeven door Frank Korsel • 4 juni 2023 18:03

Lewis Hamilton scoorde zijn tweede P2-finish van het seizoen en was hij erg blij mee. Op racewinnaar Max Verstappen na was de Brit veruit de snelste man op de baan. Na de race werd er gevraagd naar de toekomst van Hamilton in de Formule 1.

Lewis Hamilton

"Mijn prestaties worden er niet door beïnvloed. Ik denk dat het altijd in je achterhoofd meespeelt, maar als het eenmaal achter de rug is, kun je je meer richten op de toekomst. Ik werk hard met dit team. Ik zie nog altijd zoveel kracht in het team. Ze zijn nog steeds zo gretig. De jongens van het team nemen even twee tellen om te genieten en daarna gaan ze weer naar de tekentafel om uit te zoeken hoe we de volgende race kunnen winnen", zei hij in de FIA-persconferentie. “Ik heb nog niets getekend, maar ik denk dat we maandag een ontmoeting met Toto hebben, dus hopelijk kunnen we iets voor elkaar krijgen”, vervolgt de zevenvoudig wereldkampioen.

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS