Formule 1

Lewis Hamilton blijft strijdbaar: "Ik ga zeker nog races winnen"

Uitgegeven door Bart • 19 maart 2023 08:00

Lewis Hamilton gelooft er nog heilig in dat hij nog races kan en gaat winnen in de Formule 1. Na afloop van de eerste race van het seizoen in Bahrein zei de zevenvoudig wereldkampioen dat zijn team Mercedes niet naar hem had geluisterd. Tijdens de persconferentie in Jeddah keek de Britse coureur daar nog even op terug.

Lewis Hamilton


"Achteraf gezien had ik beter andere woorden kunnen kiezen, maar er zijn altijd momenten dat je het niet met bepaalde teamleden eens bent. Wat dan belangrijk is, is dat je altijd met elkaar in gesprek blijft en samen op moet trekken. Ik heb nog altijd 100 procent geloof in mijn team, het is mijn familie. We weten waar de performance te halen valt en nu is het zaak om grote beslissingen te nemen om het gat te dichten."

Hamilton vreest een dominant Red Bull dit seizoen. "In de meeste races zullen ze wegrijden van de rest, tenzij Ferrari hen kan stoppen. Het is afwachten hoe het gaat lopen. Hopelijk lukt het ons om later in het seizoen aan te haken. We zijn hoopvol gestemd dat we het gat kunnen dichten. Waarschijnlijk is het dan al te laat voor het kampioenschap, maar ik weet zeker dat ik nog races ga winnen. We hopen ooit weer mee te strijden om de wereldtitel."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS