Formule 1

Lewis Hamilton heeft theorie voor slechte prestaties Red Bull

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 september 2023 05:11

SUZUKA - Lewis Hamilton betwijfelt of Red Bull is afgegleden, ondanks hun slechte optreden in Singapore. Het feit dat de Oostenrijkse renstal van Max Verstappen er niet in slaagde de leiders in Singapore in de problemen te brengen, heeft Lewis Hamilton er niet van overtuigd dat de leiders in het kampioenschap niet langer de normbepalers in de Formule 1 zijn.

Red bull Racing


Max Verstappen en Sergio Pérez wonnen tot nu toe elke race in 2023, maar kwamen in Marina Bay nooit in aanmerking voor de overwinning, of zelfs maar een podiumplaats. Elke kans op een podiumplaats werd verpest door een vroege safety car, die hun gok met een alternatieve strategie de grond in boorde.

Hoewel dit raceweekend teleurstellend was voor Red Bull, zei Hamilton dat hij een vermoeden heeft waarom de leider in het constructeurskampioenschap niet in vorm was in Singapore.

Hij zei dat het team uit Milton Keynes zich al richt op 2024. “Het is geweldig om te zien dat anderen, zoals McLaren en Ferrari, enorm veel tempo hebben gemaakt. Het is geweldig om te zien dat Ferrari het tempo heeft opgevoerd en dat is positief. Red Bull heeft zich waarschijnlijk niet ontwikkeld. McLaren heeft een upgrade meegenomen en anderen komen ook met upgrades."

"Ze werken aan de auto van volgend jaar, dus... Ze hebben minder tijd in de windtunnel door hun straf voor het overschrijden van het budgetplafond, dus ze gebruiken waarschijnlijk een deel van de auto's van dit jaar voor die van volgend jaar. Red Bull loopt zo duidelijk vooruit dat het zijn auto misschien minder ontwikkelt en wij nog steeds bezig zijn met het ontwikkelen van onze huidige auto. De tijd zal het leren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS