Formule 1

Lando Norris ziet het somber in voor McLaren: "We weten dat er veel werk aan de winkel is"

Uitgegeven door Frank Korsel • 14 maart 2023 14:30

Lando Norris hoopt na een hopeloze seizoensopener in Bahrein tijdens de tweede ronde van het kampioenschap beter voor de dag te komen. De jonge Brit kijkt uit naar het Grand Prix-weekend in Jeddah.

Lando Norris


Tijdens de Grand Prix van Bahrein moest Norris vijf pitstops maken door problemen aan zijn McLaren MCL60. Komend weekend staat de Grand Prix van Jeddah op het programma en blikt de coureur vooruit op derde Saudische Grand Prix: “Het is fijn om weer op het circuit in Jeddah te zijn. De snelheid is hier geweldig en ik hou van stratencircuits, dus ik kijk er naar uit om de baan op te gaan. Ik had hier vorig jaar een behoorlijk resultaat en Bahrein liet zien dat we een goed racetempo hebben, dus een puntenfinish is heel goed mogelijk, we moeten gewoon zoveel mogelijk uit de auto halen.

“Het team werkt onvermoeibaar om alles van Bahrein te leren en veranderingen door te voeren zodat we een beter weekend op de baan in Saudi-Arabië hebben. We weten dat er veel werk aan de winkel is om te komen waar we willen zijn, maar ik vertrouw het team en weet dat ze er alles aan doen om ons beter te maken. Laten we naar buiten gaan en alles geven.”


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS