Formule 1

Lando Norris erg gemotiveerd voor de race in Albert Park: "Na een frustrerend weekend in Jeddah kijk ik..."

Uitgegeven door Peter Vader • 30 maart 2023 07:00

Behalve Oscar Piastri gaf ook zijn McLaren-teamgenoot Lando Norris commentaar op het racen op de locatie waar hij in 2019 zijn Formule 1-debuut maakte met McLaren. Norris zei erover: “Ik kijk ernaar uit om dit weekend terug te zijn in Melbourne voor de Grand Prix van Australië. Ik maakte mijn Formule 1-debuut in Albert Park in 2019, dus het is een speciale race voor mij en ik heb vorig jaar punten gescoord op dit nieuwe circuit.” Lando Norris maakte een ongebruikelijke fout tijdens de kwalificatie van de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De jonge Brit raakte de muur en beschadigde daardoor zijn auto, waardoor hij niet meer in de race voor Q1 was. Norris zal er alles aan doen in Melbourne om dit voorval definitief achter zich te laten.

Lando_Norris_Bahrein_2023
Lando Norris: "Na een frustrerend weekend in Jeddah kijk ik er naar uit om weer in het goede spoor te zitten en positieve stappen vooruit te zetten"

"Na een frustrerend weekend in Jeddah kijk ik er naar uit om weer in het goede spoor te zitten en positieve stappen vooruit te zetten", zei de talentvolle Brit in een bericht van GrandPrix247. Hij moet nog altijd zijn eerste Grand Prix overwinning behalen, maar een keer moet het toch voor elkaar komen. Hij vervolgde: “Ik heb tijd doorgebracht in de fabriek om daar samen met het team hard te werken om mezelf voor te bereiden op Albert Park. De sessies die we op de sim hebben gereden waren als voorbereiding erg nuttig. De focus ligt op het verbeteren van de resultaten van race per race en we gaan hard knokken om dit weekend een succesvol resultaat te behalen", concludeerde de goedlachse Brit.Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS