Formule 1

Lando Norris besloot Max Verstappen niet verder aan te vallen: "Heeft overal een antwoord op"

Uitgegeven door Frank Korsel • 5 november 2023 19:30

SAO PAULO - Lando Norris kijkt met een brede glimlach terug op de Grand Prix van Brazili�. Nadat de McLaren-coureur de race als zesde aanving, kwam hij als lachende tweede over de streep. Na een puike race moest hij alleen Max Verstappen voor zich dulden. Na afloop van de race gaf hij aan dat de P2 het maximaal haalbare was.

Lando Norris F1

"Het was allemaal wel goed. Ik denk niet dat het veel beter had kunnen gaan", begint Norris zijn relaas na de race bij Mark Webber. "We hadden een goed tempo, dat was het belangrijkste. We hadden tot twee keer toe een veel betere start dan gisteren en dat was een welkome verrassing."

Door de startcrash tussen Alexander Albon en Kevin Magnussen werd al snel de rode vlag gezwaaid. Norris vertelde over de tweede start: "Mijn tweede start was te agressief. P2 is tegenwoordig echt het hoogst haalbare. Eventjes leek het alsof de banden naar ons toekwamen. Ik kon Max blijven aanvallen, maar hij heeft overal een antwoord op."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS