Formule 1

Lance Stroll wil momentum vasthouden: "Jeddah Corniche Circuit is geweldig om te rijden"

Uitgegeven door Bart • 15 maart 2023 16:18 • Print artikel

In Bahrein was lange tijd onduidelijk of Lance Stroll in actie kon komen. De Canadees was nog herstellende van twee gebroken polsen, maar stapte toch in zijn Aston Martin en met succes. Hij eindigde op de zesde positie tussen beide Mercedessen. Komend weekend in Jeddah hoopt Stroll weer op een sterk resultaat.

Lance Stroll


"Ik was echt zeer tevreden met onze performance in Bahrein", zegt Stroll op de website van het team. "We gaan ons best doen om dat positieve momentum mee te nemen naar de race in Saoedi-ArabiŽ. Tijdens de eerste races van het seizoen draait het altijd om zo veel mogelijk leren over de nieuwe auto. Dit circuit in Jeddah is compleet anders dan het circuit in Bahrein, dus dit geeft ons een waardevolle kans om meer data te verzamelen en meer te weten te komen over de AMR23."

Stroll presteert vaak sterk op stratencircuits. "Het Jeddah Corniche Circuit is een ongelofelijk snelle baan en het snelste stratencircuit op de kalender. Het is geweldig om daar te rijden, maar ook een echte uitdaging. In de vorige twee races in Saoedi-ArabiŽ hebben we meerdere safety cars gezien, dus we moeten klaar zijn om onze kansen te benutten."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS