Formule 1

Lance Stroll voelt zich beter na fietsongeluk, maar 'nog niet honderd procent'

Uitgegeven door Frank Korsel • 17 maart 2023 18:52

Vlak voordat de pre-season test in Bahrein begon viel Lance Stroll van zijn fiets. Hij moest de driedaagse test missen, maar reed wonder boven wonder toch de Grand Prix van Bahrein. Deze werd anderhalve week na zijn ongeluk verreden. De Canadees geeft aan zich inmiddels nog een stuk fitter te voelen, maar hij voelt zich nog steeds niet honderd procent.

Lance Stroll

De Aston Martin-coureur brak beide polsen en een teen tijdens het ongeluk in Spanje. Felipe Drugovich verving hem tijdens de testdagen, maar was vastbesloten om zo snel mogelijk terug te keren. Tijdens de Bahreinse Grand Prix presteerde hij boven verwachting goed. Stroll reed naar de zesde plaats en was daar vanzelfsprekend erg tevreden over.

Dit weekend rijdt hij in Jeddah en voelt hij zich een stuk beter. Tegen Motorsportweek vertelde hij het volgende: "Op de maandag na Bahrein had ik best wel wat pijn. Het was echter een goed weekend voor het team, dus het was de pijn wel waard."

"Ik voel me elke dag weer een beetje beter. Ik denk dat ik de ergste pijn wel achter de rug heb. Ik ben nog niet op honderd procent, het duurt eventjes voordat dit herstelproces voorbij is. Ik voel me in ieder geval beter dan tien dagen geleden."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS