Karting • Karting Diversen

Kart Centrum Lelystad officieel geopend + FOTO's

Uitgegeven door Casper Bekking • 8 maart 2014 00:21

LELYSTAD – Onder grote belangstelling is het gloednieuwe Kart Centrum Lelystad officieel geopend. De drie eigenaren Christian Snoek en Milan en Indy Dontje en de gehele crew hebben de afgelopen maanden enorm hard gewerkt om alles op de rit te krijgen, en het resultaat mag er zijn: een schitterend complex met een uitdagende kartbaan van meer dan 700 meter lengte. De horeca straalt warmte uit en de funfactor is weer hoog. De opening was spectaculair. Zo werden motorcoureur Scott Deroue en de jonge karter Owen Laponder gedropt uit een helicopter en verichtten zij samen met Snoek en de broers Dontje de opening door middel van het 'lintje' door knippen. Daarna werd het festijn voort gezet met actie op de baan van vier generaties Van der Hoek. Evert, Eddy, Glenn en Nigel van der Hoek gaven hun karts flink de sporen.

Opening Kartcentrum Lelystad helicopter


KCL


Vier genraties karting met familie van der Hoek

“Een mooi feestje!”, was de eerste reactie van Indy Dontje tegenover RaceXpress.nl. “De baan werd geopend met een ronde van Owen Laponder op de kinderkart en motorcoureur Scott Deroue op de 125cc schakelkart. Dat was heel kicken! Daarna kregen we van Hans Hugenholz de officiële baanlicentie overhandigd, waardoor het Kart Centrum Lelystad is erkend door de KNAF. Alle Nederlandse wedstrijden mogen hier dus verreden worden.”






Na de opening moest de knop snel om, want dit weekend staat ook de kartbeurs op het programma: “Ja, het is even heel hectisch maar wel ontzettend gaaf. De afgelopen weken zijn we ontzettend druk geweest met de organisatie van de beurs en de laatste loodjes van de kartbaan. Een mooi weekend, hier hebben we maanden naartoe gewerkt.”

Evert van der Hoek weet nog steeds het gaspedaal te vinden; volgas!


Opening KCL

Na de opening gaan zaterdag 8 maart de poorten open voor publiek. Tevens is er dit weekend op 8 en 9 maart de unieke kartbeurs. Dus wil je een mooi weekend mee maken, kom dan volgas naar Lelystad om de nieuwe kartbaan te bezoeken en om de laatste nieuwtjes op de kartbeurs te ontdekken. Downlaod HIER voor de gratis entreekaarten!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS