Formule 1

Juan Pablo Montoya schat kansen voor Max Verstappen hoog in: "Hij weet dat hij iedereen kan verslaan"

Uitgegeven door Frank Korsel • 28 januari 2023 11:56 • Print artikel

Max Verstappen veroverde afgelopen oktober zijn tweede wereldtitel in de Formule 1. Komend seizoen gaat de Nederlander dan ook op jacht naar zijn derde titel, en hoewel de nieuwe auto’s nog niet eens zijn gepresenteerd is de Red Bull-coureur de grootste favoriet. Voormalig coureur Juan Pablo Montoya gelooft ook in de suprematie van de Nederlander.

Max Verstappen

Verstappen wordt de afgelopen seizoenen de benchmark in de sport. De afgelopen twee seizoenen ging hij er dan ook met de prijs der prijzen vandoor; de wereldtitel in de Formule 1. Op weg naar de tweede titel verbrak hij onder andere de records van meeste overwinningen in een seizoen én meeste punten in een seizoen gescoord.

Bij Motorsport.com deelt de zevenvoudig Grand Prix-winnaar zijn verhaal over de kansen van Verstappen in 2023: "Ik zou dan zeggen dat die best wel goed zijn. Volgens mij zit Max op mentaal vlak in een zeer goede situatie. Hij weet dat hij iedereen kan verslaan. Als je ook weer over een auto beschikt waarmee je kan winnen, dan ziet het er gunstig voor je uit. Hij zal die klus zeker weten gaan klaren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS