Formule 1

Juan Pablo Montoya niet overtuigd door Lance Stroll: "Heeft een schop onder zijn kont nodig"

Uitgegeven door Frank Korsel • 31 mei 2023 11:45

Fernando Alonso kent een geweldig seizoen in de Formule 1. De Spanjaard scoorde in de eerste zes Grands Prix maar liefst vijf podiumplekken en staat het op de derde positie in het kampioenschap. Dit staat allemaal in scheel contract met teamgenoot Lance Stroll. Voormalig Formule 1-coureur Juan Pablo Montoya denkt dat Stroll een schop onder de kont nodig heeft.

Lance Stroll Fernando Alonso

Waar Alonso bijna ieder weekend het podium mag betreden en inmiddels al 93 punten scoorde, heeft Lance Stroll er pas 27 verzameld. De resultaten vallen weliswaar tegen, maar Montoya deelt in de Formule 1-podcast van Sky Sports dat Stroll beter is dan door veel mensen gedacht: “In de kwalificatie heeft hij echt wel snelheid laten zien, alleen wanneer het er echt op aankomt, mist hij nog wat. Lance is al lang actief in de Formule 1, en ik denk dat Fernando een betere coureur van hem gaat maken. Hij heeft een schop onder zijn kont nodig en hij moet uit zijn comfortzone komen. Hij zal wellicht ongelukken krijgen op het begin, maar andere coureurs zullen weten: ‘hij gaat niet voor me uit de weg’.”

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS