Formule 1

Johnny Herbert en Paul di Resta vertrekken als analist bij Sky Sports F1

Uitgegeven door Bart • 26 januari 2023 11:21 • Print artikel

Johnny Herbert en Paul di Resta zijn vanaf dit seizoen geen analist meer bij de Formule 1-programma's van het Britse Sky Sports. Oud-coureur Herbert was er vanaf het begin in 2012 bij en plaatste eerder al een foto op social media met het bijschrift 'going to miss the team'. Het nieuws is nu door Sky Sports bevestigd."Johnny was vanaf de start van Sky Sports in 2012 onderdeel van ons Formule 1-team", zo luidt het statement van de zender. "We gaan zijn humor en persoonlijkheid missen en bedanken hem voor zijn inzet en enthousiasme in de laatste 11 jaar. We wensen hem het best voor de toekomst." De reden van het vertrek van Herbert wordt niet gemeld.

Ook Paul di Resta vertrekt bij Sky Sports. De Schot krijgt een druk programma. Hij rijdt dit jaar voor Peugeot in het FIA WEC en komt voor United Autosports uit in de European Le Mans Series.

De line-up van analisten van Sky Sports F1 bestaat nu nog uit Jenson Button, Nico Rosberg, Damon Hill, Karun Chandhok, Danica Patrick en Anthony Davidson. Het commentaar blijft in handen van David Croft en Martin Brundle en in de paddock zijn Simon Lazenby, Naomi Schiff, Natalie Pinkham, Rachel Brookes en Ted Kravitz actief.

Kevin Magnussen

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS