Formule 1

Jean Todt heeft vertrouwen in terugkeer Lewis Hamilton: "Verklaarde Lewis dat hij niet gaat racen?"

Uitgegeven door Wim Boekel • 12 januari 2022 06:01 • Print artikel

Voormalig FIA-president Jean Todt heeft er nog alle vertrouwen in dat Lewis Hamilton in 2022 op de Formule 1-grid staat. De Mercedes F1-coureur houdt zich al lange tijd stil op social media en is nog steeds zeer verbolgen over de wijze waarop hij de wereldtitel aan Max Verstappen verloor in de laatste ronde van Abu Dhabi.

Lewis Hamilton

“Nee, ik denk niet dat hij stopt”, reageert de Fransman tegenover verslaggevers in de Dakar Rally. “Ik stel je een vraag, verklaarde Lewis dat hij niet gaat racen? Nee, exact! Het zijn van een coureur, leg je jezelf uit, je laat geruchten niet spreken. Ik heb vertrouwen in Lewis. Lewis is een groot deel van de motorsport en natuurlijk van de Formule 1, in het nieuwe tijdperk kan Lewis winnen en dingen bereiken. Ook Verstappen is er. Ik heb het vertrouwen dat je volgend jaar een erg uitdagend Formule 1-seizoen gaat zien”

Het is overigens een beeld wat gedeeld wordt door F1-directeur Stefano Domenicali. “Ik ben er zeker van dat hij terugkomt met nog meer verlangen dan voorheen om een achtste wereldtitel te winnen”, reageert de Italiaan tegenover La Gazzetta dello Sport.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS