Formule 1

VIDEO: Vandaag Inside-tafel in een deuk na blunder Chris Woerts: "Daar gaat Hamilton al heen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 2 mei 2024 08:59

Adrian Newey en Red Bull maakten gisteren bekend dat de wegen van de twee gaan scheiden. Dit was afgelopen week het best bewaarde geheim sinds de uitvinding van het wiel. Ook bij de heren van Vandaag Inside was het onderwerp van gesprek. Sportmarketeer Chris Woerts schoof aan en maakte enkele pijnlijke blunders, waar de mannen van VI rijkelijk om konden lachen.

Adrian Newey

Chris Woerts voorspelt dat Verstappen binnen afzienbare tijd het team van Red Bull verlaat. Hij noemt het vertrek van Newey een grote aderlating. In zijn betoog breekt host Wilfred Genee in: “Wie heeft de Formule 1-rechten ook alweer?” Genee zinspeelt hier op de uitspraken die Woerts de afgelopen maanden deed. Hij was er namelijk van overtuigd dat Ziggo Sport de Formule 1-rechten weer in handen zou krijgen, maar deze blijven bij Viaplay. Hier werd al rijkelijk op gelachen, maar het werd nog erger.

“Mercedes heeft een bod gedaan, maar nu Newey heel dicht bij een overstap naar Ferrari is, verwachten ze wel dat Max ook op termijn gaat”, vertelt Woerts. René van der Gijp breekt in: “Maar daar gaat Hamilton al heen.” Woerts kijkt verbaasd naar Gijp en vraagt ‘is dat zo?’ Hierna daalt het besef in en ligt de gehele studio in een deuk van het lachen.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS