Formule 1

Jacky Ickx: "Max Verstappen zal Lewis Hamilton verslaan"

Uitgegeven door Wim Boekel • 21 november 2021 11:10 • Print artikel

Lewis Hamilton zal uiteindelijk verslagen worden door Max Verstappen. Daar is de Belgische autosporticoon Jackie Ickx van overtuigd. Mocht dat dit jaar nog niet gebeuren, gaat dat volgens de voormalig coureur zeker in de komende jaren gebeuren.

Max Verstappen


“Als het dit jaar niet is, dan gaat het volgend jaar zijn of het jaar daarna", aldus Ickx tegen RTBF. "Maar de huidige regels in de Formule 1 frustreren mij ook. Persoonlijk vind ik dat het altijd een gevecht moet zijn. Een gevecht tussen mannen die bereid zijn om risico’s te nemen."

"Ik ben gefrustreerd, omdat de stewards bij deze races mensen zijn die zeker van goede wil zijn, maar die los van één voormalig coureur nog nooit een racewagen hebben gereden. We moeten naar de essentie van de strijd kijken en het toepassen van straffen, boetes en beperkingen moet fundamenteel veranderen. De huidige aanpak ligt zo ver van wat de fans graag willen zien. De Formule 1 moet goed onthouden: geen publiek, geen fans, geen race."Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

RaceXpress Youtube


Wie wint de Grand Prix van Qatar?


Wie wint de Grand Prix van Qatar? Volg jij de F1 op de voet en ben je een fan van een bepaalde F1-coureur, speel dan eens mee en voorspel wie de Grand Prix van Qatar wint? Kijk dan HIER en doe eens een voorspelling.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS