Formule 1

Helmut Marko opgelucht na overwinning Verstappen: "Geen echte tegenstander gehad"

Uitgegeven door Frank Korsel • 29 mei 2023 07:04

Max Verstappen controleerde de Grand Prix van Monaco en won de race met overmacht. De Nederlander behield ondanks de wisselende omstandigheden de leiding. Onder toeziend oog van Dr. Helmut Marko hengelde hij zijn 39e Grand Prix-overwinning binnen. De Oostenrijker was opgelucht en vanzelfsprekend enorm blij met de prestatie.

Max Verstappen

Bij ServusTV sprak de Oostenrijker zich uit over de bijzondere race van de Nederlander: "Zodra Alonso wat sneller ging rijden, counterde Max die tijd weer terug. Als Alonso de snelste rondetijd reed, sloeg Max direct weer terug. Toen het weer begon op te drogen, was Max alweer de snelste coureur op de baan. In de laatste zes rondjes was dat dan weer niet het geval. We zeiden tegen hem dat hij de auto heel moest houden. Ik denk dat we geen echte tegenstander hebben gehad."

Ben jij al abonnee van ons RaceXpress Youtube-kanaal? En wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formula 1 of auto- en motorsport of karting? Abonneer je dan ook op ons RaceXpress YouTube-kanaal!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS