Formule 1

Gunther Steiner over de nieuwe VF-23: "Ik kan niet wachten om te beginnen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 31 januari 2023 15:12

Om 15.00u Nederlandse tijd onthulde het team van Haas haar nieuwe kleurstellingen voor het aankomende seizoen. Het team doet op 11 februari een shakedown op het circuit van Silverstone en daar zien we de VF-23 voor het eerst in actie. Teambaas Gunther Steiner is wel te spreken over de nieuwe kleurstelling.

Haas F1 Team

“Ik deel uiteraard ieders enthousiasme over de onthulling van de livery, niet in de laatste plaats omdat het een checkpoint is in de voorseizoenkalender, wat betekent dat we weer een stap dichterbij zijn om te doen wat we eigenlijk willen doen – en dat is racen”, aldus Guenther Steiner, teambaas van het Formule 1-team van Haas. “Ik hou van de kleurstelling, het is ongetwijfeld een meer verheven en gemoderniseerde look die past nu we een nieuw tijdperk binnengaan MoneyGram als onze titelpartner.”

“Het is een spannende tijd van het jaar voor de Formule 1 en het is geweldig dat we er als eerste uit zijn gate om onze kleurstelling te laten zien, maar onze aandacht is vastbesloten om de VF-23 op het goede spoor te krijgen en ons voor te bereiden op het seizoen voor de boeg. We hebben echt iets om op voort te bouwen na de prestaties van vorig jaar. Het hele organisatie heeft hard gewerkt om dit punt te bereiken en uiteraard in Kevin Magnussen en Nico Hülkenberg we hebben twee bewezen punten scorende talenten opgesloten achter het stuur. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS