Autosport Internationaal Toerwagens • Autosport INT Diversen

Fynanch en Max van der Snel gaan samen voor Europees succes

Uitgegeven door Bas Kaligis • 29 februari 2024 08:10

Als nieuwkomer in de Europese bedrijfswagen leasemarkt sponsort Fynanch dit raceseizoen de talentvolle autocoureur Max van der Snel (20). Hij zal dit jaar met het Nederlandse raceteam More Motorsport voor de winst gaan strijden in de Michelin Le Mans Cup. “Net als Max van der Snel, gaat Fynanch voor Europees succes’’, aldus Marton Hendriksen, Marketingmanager van Fynanch. “Vorig raceseizoen werd Max van der Snel in zijn eerste jaar in de Prototype Cup Germany gelijk Junior Kampioen. Nu gaat Max zijn debuut maken in de Michelin Le Mans Cup, onderdeel van de European Le Mans Series en de 24 uur van Le Mans. Tegelijkertijd gaat Fynanch Europa betreden met ons aansprekende leaseconcept, dus is het een goed moment om samen op te trekken.” Max rijdt in de Le Mans Prototype racewagen (LMP3) van Ligier en neemt het komend seizoen op tegen 28 andere LMP3’s. Voor meer informatie zie www.fynanch.eu en www.more-motorsport.nl.

Mark en Max van der Snel (More Motorsport) en Pieter Spierings (Fynanch)


Samen Europa veroveren
Aankomend raceseizoen gaat het in Vuren gevestigde Fynanch zich verbinden aan de jonge Haagse autocoureur Max van der Snel. Fynanch betreedt zelf als nieuwkomer de Europese leasemarkt voor bedrijfswagens en heeft direct toegang tot de voorraad van Kleyn Trucks, Trailers & Vans, één van de grootste occasion bedrijfswagen dealerhandelaren ter wereld. “Fynanch is er echt voor ondernemers, voor transporteurs die groter dromen, voor chauffeurs die eigen rijder willen worden en voor loonwerkers die direct extra materieel nodig hebben,” aldus Marton Hendriksen, Marketingmanager van Fynanch. “En aan dit rijtje kunnen we nu Max van der Snel toevoegen, die ook Europa wil gaan veroveren, maar dan als coureur met het eigen Nederlandse raceteam More Motorsport. Zijn drive en passie is aanstekelijk en om die reden supporten wij hem graag in zijn volgende grote stap in endurance racing.”

“Ik leef inderdaad voor de autosport”, aldus Max van der Snel. “Naast dat ik coureur ben, studeer ik Motorsport Engineering aan de National Motorsport Academy van De Montfoort University Leicester. Daarnaast ben ik parttime race-instructeur bij GP Elite. Alles wat ik doe, draagt bij aan mijn doel om carrière te maken in de wereld van endurance racing. Het is dan ook super dat Fynanch mij wil steunen om dit doel te bereiken!”

Junior Kampioen Max van der Snel en Trophy Kampioen Mark van der Snel, Prototype Cup Germany 2023


Over Fynanch
Bij Fynanch kunnen Europese transporteurs en ondernemers alles onder 1 dak regelen: het bezichtigen van 750 bedrijfswagens, proefrijden en de financiering ter plekke regelen. Er is keuze uit shortlease, halal lease, financial lease en beperkt operational lease; de situatie van elke individuele klant is leidend voor het advies. In samenwerking met de Kleyn Group kan Fynanch stoelen op meer dan 105 jaar ervaring in de transportwereld. Fynanch biedt trekkers, bakwagens, trailers en lichte bedrijfswagens aan. Voor meer informatie: www.fynanch.eu

Over More Motorsport
More Motorsport is het eerste volledig Nederlandse raceteam dat deelneemt aan de Michelin Le Mans Cup. De Michelin Le Mans Cup is onderdeel van de European Le Mans Series en de 24 uur van Le Mans en doet zes populaire Europese circuits aan: Barcelona, Le Castellet, Le Mans, Spa-Francorchamps, Mugello en Portimao. De jonge coureur Max van der Snel zal als ‘silver driver’ in de LMP3 zijn debuut maken in de competitieve, internationale raceklasse. Hij kan niet wachten om samen met zijn vader Mark als ‘bronze driver’ op deze circuits in Europa te gaan racen. More Motorsport wordt ondersteund door de Fortezza Groep, Sonic Equipment, Fynanch, Electro World Stadhouder, Printed Sim Racing en Smith Communicatie. Voor meer informatie https://more-motorsport.nl/

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS