Formule 1

Frederic Vasseur: "Slapend Mercedes zal snel wakker worden"

Uitgegeven door Bart • 10 maart 2023 18:03

Ferrari-teambaas Frederic Vasseur wil niet te veel conclusies verbinden aan het openingsweekend in Bahrein. De Scuderia moest na het uitvallen van Charles Leclerc genoegen nemen met de 12 punten voor de vierde plaats van Carlos Sainz. Het was niet Mercedes dat Ferrari van het podium stootte maar Fernando Alonso. Vasseur verwacht een snel herstel van het team van Lewis Hamilton en George Russell.

Charles Leclerc


Vasseur zegt in een reactie aan GP Fans dat de eerste race van het seizoen nog geen duidelijk beeld geeft van de verhoudingen. "Als je naar het eerste deel van de race kijkt, zaten we dichter bij Red Bull dan bij Aston Martin. Het was pas de eerste race en daar moet je niet te veel conclusies aan verbinden."

"Ik denk dat Mercedes snel wakker zal worden en we weten niet wat er volgende week gaat gebeuren", zegt Vasseur over de eerstvolgende race op het stratencircuit van Jeddah. "Dat wordt weer een ander verhaal. Het is ander asfalt en na die race zullen we een beter beeld voor het seizoen hebben."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS