Formule 1

Ferrari-teambaas Vasseur: reageert op geruchten "We hebben Lewis Hamilton geen aanbod gedaan"

Uitgegeven door Bart • 26 mei 2023 05:03

Ferrari-teambaas Frederic Vasseur heeft ontkent dat de Scuderia Lewis Hamilton een aanbod heeft gedaan. In het geruchtencircuit gingen de geluiden rond dat de Italiaanse renstal een megasalaris in het vooruitzicht had gesteld, maar volgens Vasseur is er niets van waar.

Frederic Vasseur


"Twee weken geleden stuurden jullie Sainz naar Audi, vorige week Leclerc naar Mercedes en nu ben ik alleen over", grapte Vasseur in Monaco. "Iedereen weet dat je rond deze tijd dit soort verhalen kunt verwachten, maar we hebben Lewis Hamilton geen aanbod gedaan. We zijn ook niet met hem in gesprek. Natuurlijk zou ieder team graag Hamilton in zijn team willen hebben. Ik praat ook wel eens met hem. Dat doen we bijna ieder raceweekend."

De contracten van Leclerc en Sainz lopen komend jaar nog door. Volgens Vasseur raken de coureurs niet van slag door de geruchten over Hamilton. "Zij hoefden mij vorige week ook geen uitleg te geven over de geruchten over Sauber of Mercedes. Ze kwamen ook niet naar me toe om te zeggen dat het niet waar is. We zijn gewend aan dit soort verhalen en er zullen altijd geruchten blijven komen. De focus gaat nu op Monaco."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS