Formule 1

Esteban Ocon wil meestrijden met Aston Martin, Mercedes en Ferrari: "P8 nu het hoogst haalbare"

Uitgegeven door Bart • 20 maart 2023 21:03

Esteban Ocon hoopt op korte termijn mee te strijden met de drie teams voor hem. De Alpine-coureur startte de race op P6, maar moest twee posities toestaan aan de opstomende Charles Leclerc en Max Verstappen. Ocon heeft zijn hoop gevestigd op snelle progressie zodat Alpine zich kan gaan meten met Ferrari, Mercedes en Aston Martin. Teamgenoot Pierre Gasly eindigde een plaats lager op P9 en Alpine lijkt momenteel het vijfde team op de grid.

Esteban Ocon


"Overall gezien was het redelijk goede race voor het team", zegt Ocon op de website van Alpine. "Het eindresultaat is een goede afspiegeling van onze mogelijkheden. P8 is nu het hoogst haalbare. Dat we twee auto's in de punten hebben is natuurlijk positief, zeker na Bahrein, maar we kunnen niet tevreden zijn met waar we nu staan."

"Onze auto heeft potentie en we blijven leren om onze concurrenten bij te halen. We willen verder voorin meestrijden en daar blijven we hard voor werken. Onze aandacht gaat snel op Australi� en daar willen we meer dan P8 en P9."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS