Formule 1

Daniel Ricciardo geniet van vrije tijd, maar blijft competitief: "Ik wil echt beter worden op mijn 110 cc crossmotor"

Uitgegeven door Frank Korsel • 24 maart 2023 19:30

Daniel Ricciardo zit dit jaar zonder stoeltje, de Australische coureur werd vorig jaar bij McLaren de deur gewezen. Dit jaar is hij derde coureur voor het team van Red Bull, maar hebben we hem voorlopig niet op het circuit zien verschijnen. Voor het eerst in jaren heeft Ricciardo tijd voor andere dingen.

Daniel Ricciardo

De man uit Perth reed twee uitermate teleurstellende jaren bij het team van McLaren. Het hoogtepunt kwam tijdens de Italiaanse Grand Prix van 2021, toen won hij de race op knappe manier. Dit bleek niet genoeg om ook in 2023 nog een zitje te krijgen, na zijn vertrek kwam hij terecht bij het team van Red Bull als derde coureur.

Omdat hij niet iedere Grand Prix hoeft te bezoeken heeft hij nu ineens tijd voor dingen waar hij eerder geen tijd voor had. Tegen de media-afdeling van de Formule 1 zegt hij het volgende: "Mensen denken misschien dat ik nu een grapje maak, maar ik wil echt beter worden op mijn 110 cc crossmotor. Ik heb motoren altijd leuk gevonden, maar ik heb er niet veel van kunnen genieten omdat ik weinig tijd had."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS