Formule 1

Damon Hill prijst Lawrence Stroll: "Hij heeft iedereen het tegendeel bewezen"

Uitgegeven door Frank Korsel • 13 maart 2023 06:00

Toen Force India in financiële nood verkeerde waagde Lawrence Stroll zich eraan en nam hij het team over. Vanaf halverwege 2018 tot eind 2020 droeg het team de naam Racing Point alvorens het werd omgedoopt tot het fabrieksteam van Aston Martin. Na twee seizoen heeft het team eindelijk een goede auto gebouwd. Voormalig wereldkampioen Damon Hill prijst Lawrence Stroll, iedereen die Stroll voor gek verklaarde, kijkt nu stug de andere kant op.

Lawrence Stroll


In Bahrein begon het team van Aston Martin ijzersterk aan het seizoen. Fernando Alonso reed naar een mooie derde plaats, Lance Stroll reed geblesseerd en wel naar de zesde positie. Door dit sterke optreden en tegenvallende resultaten voor Ferrari en Mercedes neemt het Britse team nu de tweede positie in het constructeurskampioenschap in beslag.

De wereldkampioen van 1996 prijst Stroll bij Sky Sports: "Hij heeft iedereen het tegendeel bewezen. Hij heeft een team samen gesteld en de auto is ook goed in elkaar gezet. Ze hebben Dan Fallows binnen gehaald, hij heeft Red Bull-ervaring. Hij weet een klein beetje waar Red Bull mee bezig is."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS